The Great Kasab - Turn Up The Radio

Fina barnskor

Det är kul med kläder och skor och det finns så mycket fint som man skulle vilja ha och som man tycker är fint. Speciellt nu när det är sommar och man känner att ma vill ha nya kläder och annat som man trivs med. Ja det finns mycket fint för hela familjen fina barnskor och det är så kul med barnskor. Ja dom är så gulliga och fina det är kul att köpa barnskor i present till andra som har barn.

Finns mycket fint att välja på 

Ja det finns så mycket fint som ma kan skaffa sig som är fint och som skulle vara kul att skaffa till sig själv men också till andra. Man vill ju att andra ska tycka om dom presenter som ma köper och lite kläder och skor är alltid kul att få så det kan vara något som man kanske vill ge bort i present till nån som man tycker om. Ja det är kul att ge bort saker och nu när det finns mycket på rean så kan am passa på att köpa lite extra som man kan ge bort.

Ja ibland så behöver man köpa lite nytt till sig själv också för man sliter ju ut sina kläder och ibland så vill man ha nya kläder för att det är roligt att ha lite nytt och fräscht på sig. Så det gäller att hitta det som man tycker om och som man trivs med. Det är kul och man kan känna att hela sin garderob växer och blir roligare om man bara byter ut lite grann och hittar saker som kan piffa till det som man redan har. Ja det förstår skillnad och man vill ju att det ska vara stor skillnad och att det ska kännas bra och roligt.
Så kolla nu efter lite nytt.